25/10/2021 25/10/2021 Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Cafe Fuzér στην Αγία Παρασκευή Αττικής από τις εκδόσεις “ΝΟΩΝ” η παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Σταύρου Τρικαλιώτη με τον τίτλο: «ΠΕΤΑ ΜΕ ΨΗΛΑ» και υπότιτλο «44 Χαϊκιού και άλλα ποιήματα». Ο π. Σταύρος είναι πτυχιούχος της θεολογίας και της φιλολογίας του ΕΚΠΑ, παντρεμένος με τη φιλόλογο...
25 Οκτωβρίου, 2021 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2021 - 17:08

Ένας ιερέας παρουσίασε τη δεύτερη ποιητική συλλογή του

Διαδώστε:
Ένας ιερέας παρουσίασε τη δεύτερη ποιητική συλλογή του

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Cafe Fuzér στην Αγία Παρασκευή Αττικής από τις εκδόσεις “ΝΟΩΝ” η παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής του αιδεσιμολογιωτάτου πρωτοπρεσβυτέρου π. Σταύρου Τρικαλιώτη με τον τίτλο: «ΠΕΤΑ ΜΕ ΨΗΛΑ» και υπότιτλο «44 Χαϊκιού και άλλα ποιήματα».

Ο π. Σταύρος είναι πτυχιούχος της θεολογίας και της φιλολογίας του ΕΚΠΑ, παντρεμένος με τη φιλόλογο Παναγιώτα Παπακώστα με την οποία απέκτησαν δέκα παιδιά και εννέα (προς το παρόν) εγγόνια. Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Μάκης Βραχιολίδης, δημοσιογράφος, παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών.

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Βασίλης Γιαννακόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών και πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ∙ Ζαχαρίας Σώκος, δημοσιογράφος και ποιητής, ∙ Κώστας Γ. Παναγόπουλος, δημοσιογράφος και ∙ Εμμανουήλ Κώνστας, πολιτικός επιστήμων και εκδότης. Ποιήματα απήγγειλε η ‘Ελση Δημουλά, οικονομολόγος και Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, κόρη της ποιήτριας Κικής Δημουλά.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή κόσμου, μεταξύ των οποίων ήταν: ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος, ο Γιάννης Σταθόπουλος, τ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Γάκη και Κ. Κρητικίδης, ο Γεώργιος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής Υπ. Οικονομικών, ο πατήρ Νικόλαος Σιάτος, ο γνωστός γιατρός Αντώνης Κοντός και από τα πολιτιστικά σωματεία: Χρήστος Λαμπρινάκης, Βασίλης Σαββίδης, Μάκης Κρασανάκης, Αντώνης Ασκοξυλάκης, Σταύρος Παπαϊωάννου, Ντίνα Μανωλοπούλου, Γιάννης Αρβανιτάκης, Βάνα Κοζάκου κ.α.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων