29/12/2020 29/12/2020 Στην μεγάλη αυτή απώλεια για την πόλη της Καστοριάς, την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφείμ, αναφέρθηκε και η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου. «Σήμερα είναι ημέρα πένθους για την Καστοριά. Η είδηση της κοίμησης του αγαπητού Επισκόπου μας κυρού Σεραφείμ είναι συγκλονιστική. Ένας ταπεινός ποιμενάρχης με σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2020 - 12:57

“Ένας ταπεινός ποιμενάρχης με σημαντικό πνευματικό έργο έφυγε νωρίς”

Διαδώστε:
“Ένας ταπεινός ποιμενάρχης με σημαντικό πνευματικό έργο έφυγε νωρίς”

Στην μεγάλη αυτή απώλεια για την πόλη της Καστοριάς, την κοίμηση του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Σεραφείμ, αναφέρθηκε και η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

«Σήμερα είναι ημέρα πένθους για την Καστοριά. Η είδηση της κοίμησης του αγαπητού Επισκόπου μας κυρού Σεραφείμ είναι συγκλονιστική. Ένας ταπεινός ποιμενάρχης με σημαντικό πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που έφυγε νωρίς. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου η καλοσύνη και το χαμόγελό του. Τον αποχαιρετώ με ειλικρινή αγάπη, απόλυτο σεβασμό και ανείπωτη θλίψη», γράφει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων