28/11/2020 28/11/2020 Σε μια κρίσιμη επιδημιολογική περίοδο για την Κύπρο αλλά και ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, η Κυβέρνηση με τη βοήθεια της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, προχώρησε στην απόφαση νέων μέτρων, να στόχο την αναχαίτιση της πανδημίας. Το πακέτο νέων μέτρων θα τεθούν σε ισχύ από την 30η Νοεμβρίου και περιλαμβάνει παγκύπριο κέρφιου από τις...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 11:37

Έως 75 πιστοί στους ναούς της Κύπρου

Διαδώστε:
Έως 75 πιστοί στους ναούς της Κύπρου

Σε μια κρίσιμη επιδημιολογική περίοδο για την Κύπρο αλλά και ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, η Κυβέρνηση με τη βοήθεια της επιδημιολογικής ομάδας του Υπουργείου Υγείας, προχώρησε στην απόφαση νέων μέτρων, να στόχο την αναχαίτιση της πανδημίας.

Το πακέτο νέων μέτρων θα τεθούν σε ισχύ από την 30η Νοεμβρίου και περιλαμβάνει παγκύπριο κέρφιου από τις 21.00 το βράδυ μέχρι τις 05.00 τα ξημερώματα.

Οι περιορισμοί σε Πάφο και Λεμεσό αίρονται ενώ τα παγκύπρια μέτρα θα ισχύουν μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου. Την επόμενη μέρα, δηλαδή στις 14 Δεκεμβρίου θα αρθούν μέτρα αν το επιτρέψει η επιδημιολογική εικόνα.

Σχετικά με το τι θα ισχύει για τους ναούς ανακοινώθηκε πως: “ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους, καθώς και οι θρησκευτικές τελετές τελούνται με μέγιστο αριθμό προσώπων τα 75 πρόσωπα και τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων