14/05/2021 14/05/2021 Σύμφωνα με το σημερινό ΦΕΚ, τα ισχύοντα μέτρα για τους Ιερούς Ναούς και γενικά τους χώρους λατρείας -που πάρθηκαν με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού- επεκτείνονται έως και τις 24 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζει να υφίσταται ο περιορισμός του ενός ατόμου σε 25 τ.μ. εντός των ναών και η αναλογία του ενός ατόμου...
14 Μαΐου, 2021 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2021 - 20:04

Επέκταση των μέτρων για τους ναούς έως τις 24 Μαΐου

Διαδώστε:
Επέκταση των μέτρων για τους ναούς έως τις 24 Μαΐου

Σύμφωνα με το σημερινό ΦΕΚ, τα ισχύοντα μέτρα για τους Ιερούς Ναούς και γενικά τους χώρους λατρείας -που πάρθηκαν με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού- επεκτείνονται έως και τις 24 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι συνεχίζει να υφίσταται ο περιορισμός του ενός ατόμου σε 25 τ.μ. εντός των ναών και η αναλογία του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ. στους προαύλιους χώρους αυτών,  Επίσης, στα μυστήρια ο αριθμός των συμμετεχόντων περιορίζεται από αυτές τις αναλογίες, ανάλογα δηλαδή με το μέγεθος των ναών, όπως αυτά μετράται σε τετραγωνικά. 

 

 

Διαβάστε το ΦΕΚ

Φωτογραφία αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων