19/11/2020 19/11/2020 Με ανάρτησή του στο twitter ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Η ανάρτησή του δημοσιεύτηκε και στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα και ανέφερε “Ας προσευχηθούμε μαζί με τον ελληνικό λαό για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’ που...
19 Νοεμβρίου, 2020 - 17:29
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2020 - 17:24

Ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Διαδώστε:
Ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Με ανάρτησή του στο twitter ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο. Η ανάρτησή του δημοσιεύτηκε και στην ελληνική αλλά και στην αγγλική γλώσσα και ανέφερε “Ας προσευχηθούμε μαζί με τον ελληνικό λαό για τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β’ που προσεβλήθη από τον COVID-19. Ο Κύριος να του χαρίσει ταχεία ανάρρωση δια πρεσβειών της Θεοτόκου και πάντων των Αγίων. Αμήν”.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Στον Ευαγγελισμό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με ήπια συμπτώματα κορωνοϊού – Το μήνυμα που έστειλε λίγο πριν την εισαγωγή του – Ποιοι του ευχήθηκαν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων