09/02/2020 09/02/2020 Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση», πραγματοποίησαν, κατά την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, «αγρυπνώντας για το κρίσιμο ζήτημα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας στα Ελληνικά Σχολεία», παρουσία εκατοντάδων συμμετεχόντων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυσυζητημένη αυτή εκδήλωση είχε προταθεί αρχικά με εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο Παιδείας,...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:55
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 21:28

“Φίσκα” η Εκδήλωση στο Κάραβελ που απεσύρθη από το Παιδείας

Διαδώστε:
“Φίσκα” η Εκδήλωση στο Κάραβελ που απεσύρθη από το Παιδείας

Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση», πραγματοποίησαν, κατά την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, «αγρυπνώντας για το κρίσιμο ζήτημα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας στα Ελληνικά Σχολεία», παρουσία εκατοντάδων συμμετεχόντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυσυζητημένη αυτή εκδήλωση είχε προταθεί αρχικά με εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο Παιδείας, αλλά τελικά απεσύρθη προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της υπουργού Παιδείας, κ. Νίκης Κεραμέως.

Στο μεταξύ, νωρίς το απόγευμα, έξω απο το ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ, ευρέθησαν γυναίκες με πανό, αναγράφοντας «προκλητικά» συνθήματα υπέρ των εκτρώσεων και προβοκάροντας την εκδήλωση.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΕΛΛΑΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Προβοκάρουν» την εκδήλωση των Χριστιανικών Σωματείων

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων