09/02/2020 09/02/2020 Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση», πραγματοποίησαν, κατά την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, «αγρυπνώντας για το κρίσιμο ζήτημα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας στα Ελληνικά Σχολεία». Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυσυζητημένη αυτή εκδήλωση είχε προταθεί αρχικά με εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο Παιδείας, αλλά τελικά απεσύρθη...
09 Φεβρουαρίου, 2020 - 17:06
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2020 - 21:07

«Προβοκάρισαν» την εκδήλωση των Χριστιανικών Σωματείων

Διαδώστε:
«Προβοκάρισαν» την εκδήλωση των Χριστιανικών Σωματείων

Ημερίδα με τίτλο «Σύγχρονη Παιδεία και Ελληνορθόδοξη Παράδοση», πραγματοποίησαν, κατά την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία των Αθηνών, «αγρυπνώντας για το κρίσιμο ζήτημα της διαπαιδαγώγησης των παιδιών μας στα Ελληνικά Σχολεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυσυζητημένη αυτή εκδήλωση είχε προταθεί αρχικά με εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο Παιδείας, αλλά τελικά απεσύρθη προκαλώντας την άμεση παρέμβαση της υπουργού Παιδείας, κ. Νίκης Κεραμέως.

Έξω απο το ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ ευρίσκονταν, νωρίς το απόγευμα, γυναίκες με πανό, αναγράφοντας «προκλητικά» συνθήματα υπέρ των εκτρώσεων.

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΗΜΕΛΛΑΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΕΛ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – «Φίσκα» η Εκδήλωση στο Κάραβελ που απεσύρθη από το Παιδείας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων