05/10/2022 05/10/2022 Τo Foreign Office απαντώντας σε ερώτηση Ελλήνων δημοσιογράφων για την κυριαρχία των ελληνικών νησιών ανέφερε ότι αυτή δεν τελεί υπό αμφισβήτηση. «Δεν θεωρούμε ότι τελεί υπό αμφισβήτηση η κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου» αναφέρεται στη δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας. Συνεχίζει τις απειλές ο Ακάρ Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ,...
05 Οκτωβρίου, 2022 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2022 - 21:16

Foreign Office: Δεν τελεί υπό αμφισβήτηση η κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου

Διαδώστε:
Foreign Office: Δεν τελεί υπό αμφισβήτηση η κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου

Τo Foreign Office απαντώντας σε ερώτηση Ελλήνων δημοσιογράφων για την κυριαρχία των ελληνικών νησιών ανέφερε ότι αυτή δεν τελεί υπό αμφισβήτηση.

«Δεν θεωρούμε ότι τελεί υπό αμφισβήτηση η κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου» αναφέρεται στη δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Βρετανίας.

Συνεχίζει τις απειλές ο Ακάρ

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, προέβη νωρίτερα σήμερα σε νέες ακραίες δηλώσεις κατά της Ελλάδας.

«H Eλλάδα έχει στρατιωτικοποιήσει τα νησιά με μη αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου. Τα παρακολουθούμε όλα στενά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Η Ελλάδα προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό της ως θύμα με μια πολιτική συκοφαντίας και ψεύδους. Υπάρχει η “Μεγάλη Ιδέα” που συνεχίζεται εδώ και αιώνες. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην το ξέρει αυτό», πρόσθεσε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων