05/08/2021 05/08/2021 Ειδοποιήθηκαν οι Πατέρες του Μετοχίου της Μεγίστης Λαύρας από την αστυνομία και εγκατέλειψαν το Ιερό Μετόχι, κατά το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.Gr, η φωτιά στην Βαρυμπόμπη ήταν πλέον ανεξέλεγκτη. Οι αναζωπυρώσεις ξέφυγαν από τον έλεγχο των πυροσβεστών και η φωτιά κατευθύνθηκε για το Μετόχι της Ιεράς Μονής. Στις 2 το...
05 Αυγούστου, 2021 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 05/08/2021 - 21:28

ΦΩΤΙΑ: Εγκατέλειψαν οι Πατέρες του Μετοχίου της Μεγίστης Λαύρας

Διαδώστε:
ΦΩΤΙΑ: Εγκατέλειψαν οι Πατέρες του Μετοχίου της Μεγίστης Λαύρας

Ειδοποιήθηκαν οι Πατέρες του Μετοχίου της Μεγίστης Λαύρας από την αστυνομία και εγκατέλειψαν το Ιερό Μετόχι, κατά το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ope.Gr, η φωτιά στην Βαρυμπόμπη ήταν πλέον ανεξέλεγκτη. Οι αναζωπυρώσεις ξέφυγαν από τον έλεγχο των πυροσβεστών και η φωτιά κατευθύνθηκε για το Μετόχι της Ιεράς Μονής.

Στις 2 το μεσημέρι περίπου ξεκίνησε και πάλι ο χορός των αναζωπυρώσεων οι οποίες με σε συνδυασμό με τους ανέμους κατευθύνθηκαν και πάλι σε κατοικημένες περιοχές της Βαρυμπόμπης. Η πρώτη μεγάλη αναζωπύρωση ξεκίνησε στην περιοχή Θέα πάνω από την γνωστή ταβέρνα Τζουμέρκα. Δυστυχώς στην περιοχή δεν υπήρχαν πυροσβέστες επιφυλακής παρά μόνο αστυνομικοί, που όταν ειδοποιήθηκαν από ιδιώτη, που είδε πρώτος την αναζωπύρωση. Σήμαναν συναγερμό και σηκώθηκαν αεροπλάνα. Όμως οι αναζωπυρώσεις συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι φλόγες. Οι καταγγελίες κατοίκων για απουσία πυροσβεστικών οχημάτων είναι πολύ έντονες.

 

ΔΕΙΤΕ – ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ: Η φωτιά απειλεί το Μετόχι Μεγίστης Λαύρας (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων