18/07/2020 18/07/2020 “Ντροπιαστική και σχεδόν εχθρική” χαρακτήρισε ο κ. Κουμουτσάκος τη δήλωση Πεσκώφ. Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος για την δήλωση του εκπροσώπου του Πούτιν ότι η Ρώσοι τουρίστες θα βγουν κερδισμένοι γιατί καταργήθηκε το εισιτήριο εισόδου στην Αγιά Σοφία μετά την μετροπη της σε τζαμί. «Αυτή η δήλωση είναι σχεδόν εχθρική» τόνισε...
18 Ιουλίου, 2020 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2020 - 13:29

Γ. Κουμουτσάκος: “Σχεδόν εχθρική η δήλωση Πεσκώφ”

Διαδώστε:
Γ. Κουμουτσάκος: “Σχεδόν εχθρική η δήλωση Πεσκώφ”

“Ντροπιαστική και σχεδόν εχθρική” χαρακτήρισε ο κ. Κουμουτσάκος τη δήλωση Πεσκώφ.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης Γιώργος Κουμουτσάκος για την δήλωση του εκπροσώπου του Πούτιν ότι η Ρώσοι τουρίστες θα βγουν κερδισμένοι γιατί καταργήθηκε το εισιτήριο εισόδου στην Αγιά Σοφία μετά την μετροπη της σε τζαμί.

«Αυτή η δήλωση είναι σχεδόν εχθρική» τόνισε ο κ Κουμουτσάκος μιλώντας στο blue Sky. Τόνισε επίσης ότι είναι συνειδητά δηλητηριαστική η απόφαση της Άγκυρας για την Αγία Σοφία και υπογράμμισε ότι η ΕΕ πρέπει να συντομεύσει τα βήματα της απέναντι την προκλητικότητα.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

Θυμηθείτε εδώ τη δήλωση του Πεσκώφ. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων