15/09/2022 15/09/2022 Την επέκταση του επιδόματος μητρότητας από τους 6 μήνες στους 9 στον ιδιωτικό τομέα, επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Twitter. Το μέτρο που αποσκοπεί στη στήριξη της οικογένειας και την εξίσωση του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα μπορεί -όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου- να εφαρμοστεί και για τον πατέρα. «Με σχέδιο,...
15 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2022 - 11:33

Γ. Οικονόμου: Επεκτείνεται το επίδομα μητρότητας και στον ιδιωτικό τομέα

Διαδώστε:
Γ. Οικονόμου: Επεκτείνεται το επίδομα μητρότητας και στον ιδιωτικό τομέα

Την επέκταση του επιδόματος μητρότητας από τους 6 μήνες στους 9 στον ιδιωτικό τομέα, επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σε ανάρτησή του στο Twitter.

Το μέτρο που αποσκοπεί στη στήριξη της οικογένειας και την εξίσωση του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα μπορεί -όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου- να εφαρμοστεί και για τον πατέρα.

«Με σχέδιο, το επίδομα μητρότητας επεκτείνεται στον ιδιωτικό τομέα από τους 6 μήνες στους 9. Το μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί και για τον πατέρα και αποσκοπεί στη στήριξη της οικογένειας και στην εξίσωση μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων