04/06/2022 04/06/2022 Στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης χθες Παρασκευή, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς. «Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αποτελούν ένα φάρο γνώσης, ελπίδας, αξιοπρέπειας, πίστης, αγάπης και πολιτισμού», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης. Οι μαθητές ανέδειξαν τα ταλέντα και τη δημιουργική τους...
04 Ιουνίου, 2022 - 17:58
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2022 - 18:19

Γ. Πατούλης: Φάρος ελπίδας και αγάπης τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς

Διαδώστε:
Γ. Πατούλης: Φάρος ελπίδας και αγάπης τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς

Στη γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης χθες Παρασκευή, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς. «Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αποτελούν ένα φάρο γνώσης, ελπίδας, αξιοπρέπειας, πίστης, αγάπης και πολιτισμού», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Οι μαθητές ανέδειξαν τα ταλέντα και τη δημιουργική τους διάθεση, παρουσιάζοντας σκηνές από ελληνικές ταινίες που άφησαν εποχή. Στην εκδήλωση υποδέχθηκε τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ενώ παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Κ. Κατσαφάδος, ο Βουλευτής Γ. Μελλάς, ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πρώην δήμαρχος Π. Φασούλας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Πειραιά Δ. Καρύδης και Α. Αλιγιζάκη και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Περιφερειάρχη Αττικής, αφού ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της Διοίκησης των εκπαιδευτήριων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη, δήλωσε:

«Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις τα νέα παιδιά να προοδεύουν και να πραγματοποιούν σταθερά βήματα προς τη γνώση και την εκπαιδευτική κατάρτιση. Τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς με την καθοδήγηση του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ και τη συστηματική δουλειά των εκπαιδευτικών και των έμπειρων στελεχών της διοίκησης αποτελούν ένα φάρο, όχι μόνο της γνώσης αλλά της ελπίδας, της πίστης, της αξιοπρέπειας, της αγάπης και του πολιτισμού. Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που συμβάλει στη στήριξη των συνανθρώπων μας και την κοινωνική συνοχή».

Διαβάστε ακόμη: Άρωμα παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου στη γιορτή των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης Πειραιώς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων