01/03/2021 01/03/2021 “Εκφράζω τη βαθειά μου θλίψη για την κοίμηση του Ποιμενάρχη μας, του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ”, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών και Βουλευτής Νομού Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.  Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο κ. Γεργαντάς σημειώνει πως ο μακαριστός Ιεράρχης, “χαρακτηρίστηκε...
01 Μαρτίου, 2021 - 15:42
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2021 - 21:31

Γεωργαντάς για εκδημία Κιλκισίου: “Συνεργαστήκαμε στενά”

Διαδώστε:
Γεωργαντάς για εκδημία Κιλκισίου: “Συνεργαστήκαμε στενά”

“Εκφράζω τη βαθειά μου θλίψη για την κοίμηση του Ποιμενάρχη μας, του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ”, αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών και Βουλευτής Νομού Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς. 

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο κ. Γεργαντάς σημειώνει πως ο μακαριστός Ιεράρχης, “χαρακτηρίστηκε για την αγάπη του για τον τόπο μας, τη σημαντική κοινωνική προσφορά του, το πλούσιο έργο του σε πνευματικό επίπεδο”.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει στη συνεργασία την οποία είχαν όλα αυτά τα χρόνια. “Συνεργαστήκαμε στενά, για την στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, ιδίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας”.

“Οι λόγοι του, θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στις ψυχές μας. Αιωνία του η μνήμη”, καταλήγει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων