01/08/2021 01/08/2021 Για προληπτικούς λόγους μπήκε στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με πληροφορίες του www.ope.gr. Ο Σεβασμιώτατος ήταν πολύ κουρασμένος, σύμφωνα με το περιβάλλον του. Ειδικά τις τελευταίες ώρες, λόγω των πυρκαγιών, είχε παρουσιάσει πιο έντονη κόπωση και αδιαθεσία. Εξαιτίας και του πυρετού του, που δεν ξεπέρασε όμως το “38”, κρίθηκε φρόνιμο να εισαχθεί...
01 Αυγούστου, 2021 - 22:57
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 23:04

Για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών

Διαδώστε:
Για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών

Για προληπτικούς λόγους μπήκε στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, σύμφωνα με πληροφορίες του www.ope.gr.

Ο Σεβασμιώτατος ήταν πολύ κουρασμένος, σύμφωνα με το περιβάλλον του. Ειδικά τις τελευταίες ώρες, λόγω των πυρκαγιών, είχε παρουσιάσει πιο έντονη κόπωση και αδιαθεσία.

Εξαιτίας και του πυρετού του, που δεν ξεπέρασε όμως το “38”, κρίθηκε φρόνιμο να εισαχθεί στο Νοσοκομείο για εξετάσεις.

Μέχρι αυτή την ώρα, έχει υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις που κρίθηκαν αναγκαίες από τους γιατρούς και μέχρι τη Δευτέρα το πρωί θα υπάρχει σαφής εικόνα για την κατάστασή του.

Νωρίτερα: Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ο Μητροπολίτης Πατρών

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων