24/05/2020 24/05/2020 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 567 χρόνων από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, η «Ένωσις Ομογενών Εκ Κωνσταντινουπόλεως Β.Ε» διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία, του ομότιμου καθηγητή Ευάγγελου Χρυσού, με θέμα: «Η Άλωση της Bασιλεύουσας». Δυστυχώς οι συνθήκες μας υποχρέωσαν να μην λειτουργεί Η Ένωση μας, έως ότου δωθεί το πράσινο φως από τα αρμόδια όργανα, για ασφαλή...
24 Μαΐου, 2020 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2020 - 13:48

«Η Άλωση της Βασιλεύουσας»: Ομιλία από τον Ομ. Καθηγητή Ευάγγελο Χρυσό

Διαδώστε:
«Η Άλωση της Βασιλεύουσας»: Ομιλία από τον Ομ. Καθηγητή Ευάγγελο Χρυσό

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 567 χρόνων από την άλωση της Κωνσταντινούπολης, η «Ένωσις Ομογενών Εκ Κωνσταντινουπόλεως Β.Ε» διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία, του ομότιμου καθηγητή Ευάγγελου Χρυσού, με θέμα: «Η Άλωση της Bασιλεύουσας».

Δυστυχώς οι συνθήκες μας υποχρέωσαν να μην λειτουργεί Η Ένωση μας, έως ότου δωθεί το πράσινο φως από τα αρμόδια όργανα, για ασφαλή επαναλειτουργία των δομών μας. Θεωρούμε όμως ότι δεν πρέπει να χάσουμε επαφή με τα μέλη και τους φίλους μας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση η οποία θα μεταδοθεί από το Κανάλι της Ένωσης στο Youtube στις 29/5 στις 21:00 πατώντας στο παρακάτω link :

https://www.youtube.com/channel/UC2ZzNLsqfSjnLHO6MmYYzpw/videos?view_as=subscriber

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων