19/01/2024 19/01/2024 “Πορεύομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένες αρχές και αξίες και θρησκευτικά πιστεύω που μεταφέρω και εγώ στη δική μου οικογένεια”. Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανήρτησε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος. Ο βουλευτής δήλωσε ότι θα απέχει της ψηφοφορίας για τον λεγόμενο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 14:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 14:47

Γιάννης Καλλιάνος: Θα απέχω από τη ψηφοφορία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία

Διαδώστε:
Γιάννης Καλλιάνος: Θα απέχω από τη ψηφοφορία για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία

“Πορεύομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένες αρχές και αξίες και θρησκευτικά πιστεύω που μεταφέρω και εγώ στη δική μου οικογένεια”. Αυτά είπε μεταξύ άλλων σε βίντεο που ανήρτησε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος.

Ο βουλευτής δήλωσε ότι θα απέχει της ψηφοφορίας για τον λεγόμενο γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Εξήγησε δε ότι σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πλήρως στοιχισμένος δίπλα στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Εκτίμησε ακόμη ότι θα μπορούσε το θέμα να λυθεί με μία τροποποίηση του συμφώνου συμβίωσης.

Με μια μικρή εισαγωγή κάτω από το βίντεο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε: “Αγαπημένοι μου φίλοι, με απόλυτο σεβασμό σε όλες και όλους σας, είχα υποσχεθεί, ότι με το θάρρος της γνώμης μου, όταν θα ενημερωνόμουν πλήρως και αναλυτικά για το νομοσχέδιο που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια, θα έκανα δημόσια δήλωση για να εξηγήσω τι προτίθεμαι να κάνω όταν θα έρθει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων