24/01/2024 24/01/2024 Τον προβληματισμό του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση εξέφρασε ο πρώην υπουργός Προστασία του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου. Μιλώντας σε παρουσίαση βιβλίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδος του κυβερνόντος κόμματος προειδοποίησε ότι η ΝΔ θα εγκαταλειφθεί από τη βάση της. «Ο προβληματισμός μου ως βουλευτή της...
24 Ιανουαρίου, 2024 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2024 - 11:14

Γιάννης Οικονόμου: “Δεν μπορεί η κάθε επιθυμία να θεωρείται δικαίωμα”

Διαδώστε:
Γιάννης Οικονόμου: “Δεν μπορεί η κάθε επιθυμία να θεωρείται δικαίωμα”

Τον προβληματισμό του για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που ετοιμάζεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση εξέφρασε ο πρώην υπουργός Προστασία του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας σε παρουσίαση βιβλίου, ο Βουλευτής Φθιώτιδος του κυβερνόντος κόμματος προειδοποίησε ότι η ΝΔ θα εγκαταλειφθεί από τη βάση της. «Ο προβληματισμός μου ως βουλευτή της ΝΔ είναι ότι ο υπερτονισμός της φιλελεύθερης αρχής στρέφει την πλάτη στην παραταξιακή μας βάση, στους ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια, σέβονται την παράδοση και τη θρησκεία. Αν τους προδώσουμε μπορεί να μας εγκαταλείψουν», είπε και τόνισε ότι «η αποϊδεολογικοποίηση του συντηρητικού χώρου δεν βοηθά ούτε την Ελλάδα ούτε τη ΝΔ».

«Δεν μπορεί η κάθε επιθυμία να θεωρείται δικαίωμα. Η μετατροπή κάθε επιθυμίας σε δικαίωμα δεν βοηθά την ενότητα της κοινωνίας», υπογράμμισε. «Το κόμμα μου είναι ισχυρό επειδή είναι ταυτοτικά ισχυρό. Η μαζικότητα και η λαϊκότητά της ΝΔ είναι αυτές που της επιτρέπουν να λειτουργεί ως όχημα εξουσίας για την προαγωγή του φιλελευθερισμού και των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα», είπε ο Γ. Οικονόμου και υπενθύμισε ότι «έχουμε πρόσφατο το παράδειγμα της Γαλλίας. Η γαλλική δεξιά σχεδόν εξαϋλώθηκε, επειδή αποστράφηκε βασικούς πυλώνες της δεξιάς – έθνος, οικογένεια, θρησκεία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων