26/08/2020 26/08/2020 Νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, με ευθείες απειλές, πραγματοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην επέτειο για τη Μάχη της Μαντζικέρτ «Καλούμε τους συνομιλητές μας να μείνουν μακριά από λάθη που θα τους προκαλέσουν καταστροφή», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σημειώνοντας επίσης ότι η Τουρκία δεν θα κάνει...
26 Αυγούστου, 2020 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2020 - 13:02

«H Ελλάδα είναι ανάξια απέναντι στη βυζαντινή κληρονομιά»

Διαδώστε:
«H Ελλάδα είναι ανάξια απέναντι στη βυζαντινή κληρονομιά»

Νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, με ευθείες απειλές, πραγματοποίησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην επέτειο για τη Μάχη της Μαντζικέρτ

«Καλούμε τους συνομιλητές μας να μείνουν μακριά από λάθη που θα τους προκαλέσουν καταστροφή», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος σημειώνοντας επίσης ότι η Τουρκία δεν θα κάνει «καμία παραχώρηση» και θα κάνει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της στη Μαύρη θάλασσα, τη Μεσόγειο και το Αιγαίο.

«Δεν θα συμβιβαστούμε σε αυτά που είναι δικά μας… Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε είναι απαραίτητο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

“Η Τουρκία στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα θα πάρει αυτό που δικαιούται”, είπε και πρόσθεσε: «Όπως δεν έχουμε βλέψεις στα δικαιώματα και στην κυριαρχία και τα συμφέροντα κανενός έτσι δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικά μας. Γι’ αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε οτιδήποτε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό. Τους καλούμε να συμμαζευτούν να αποφύγουν ενέργειες που θα τους οδηγήσουν σε καταστροφή», είπε χαρακτηριστικά

«Αν η Ελλάδα θέλει να πληρώσει το τίμημα, ας έρθει να μας αντιμετωπίσει. Αν δεν έχουν το θάρρος να το πράξουν, θα πρέπει να μείνουν μακριά από τον δρόμο μας».

Συνέχισε δε, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας «ανάξια απέναντι στη βυζαντινή κληρονομιά», ενώ πρόσθεσε ότι η Αθήνα «αρνείται να πάρει μαθήματα από την ιστορία και δρα ως ψεύτικος τραμπούκος στη Μεσόγειο».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων