16/05/2019 16/05/2019 Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Νέχα Περβαίζ έζησε την φρίκη. Γεννημένη στο Πακιστάν και μεγαλωμένη σύμφωνα με τις Χριστιανικές αρχές της οικογενείας της, απήχθη, βιάστηκε και εν συνεχεία αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν 45χρονο διαζευγμένο Μουσουλμάνου και να ασπαστεί το Ισλάμ. Η 15χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από τα δεσμά, και μιλά για θαύμα με τη...
16 Μαΐου, 2019 - 8:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2019 - 8:57

Η 15χρονη Χριστιανή που αντιστάθηκε στους εξτρεμιστές

Διαδώστε:
Η 15χρονη Χριστιανή που αντιστάθηκε στους εξτρεμιστές

Σε ηλικία μόλις 15 ετών, η Νέχα Περβαίζ έζησε την φρίκη. Γεννημένη στο Πακιστάν και μεγαλωμένη σύμφωνα με τις Χριστιανικές αρχές της οικογενείας της, απήχθη, βιάστηκε και εν συνεχεία αναγκάστηκε να παντρευτεί έναν 45χρονο διαζευγμένο Μουσουλμάνου και να ασπαστεί το Ισλάμ.

Η 15χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από τα δεσμά, και μιλά για θαύμα με τη βοήθεια του Θεού.

“Μία θεία μου με πήγε στο σπίτι ενός μουσουλμάνου εξτρεμιστή προκειμένου να την βοηθήσω να φροντίσει τον άρρωστο γιο του. Αλλά εκεί μου ζήτησαν να παντρευτώ τον 45χρονο Ιμράν. Εγώ αρνήθηκα και τότε με χτύπησαν και απείλησαν ότι θα σκοτώσουν το μικρότερο αδερφό μου που ήταν μαζί μου” δηλώνει στο ucanews.com.
“Αργότερα με οδήγησαν σε ένα δωμάτιο, όπου ο Ιμράν με βίασε. Με ανάγκασαν να ασπαστώ το Ισλάμ και να παντρευτώ τον Ιμράν. ΜΟυ έδωσαν μάλιστα και το νέο μου μουσουλμανικό όνομα, με ονόμασαν Φατιμά”

Οι μέρες στα χέρια του Ιμράν ήταν δραματικές, αλλά η 15χρονη δεν σταμάτησε να προσεύχεται στον Ιησού και να ζητά από την Παναγία να την βοηθήσει.
Το θαύμα ήρθε από την ίδια την κόρη του Ιμράν, η οποία την βοήθησε να δραπετεύσει.
Έφτασε στο σπίτι της ξυπόλυτη και σε πολύ άσχημη κατάσταση.
“Συγκλονίστηκα όταν έμαθα τι συνέβη με την κόρη μου, καθώς είχα την εντύπωση ότι ήταν στο σπίτι της θείας της για να την βοηθήσει», είπε η μητέρα της.
Σύμφωνα με την οικογένεια της Νέχα, η αστυνομία ήταν αρχικά απρόθυμη να καταγράψει την καταγγελία τους, αλλά υπό την πίεση της κοινής γνώμης η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Στο Πακιστάν υπάρχει νόμος ο οποίος απαγορεύει τον γάμο σε κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών, χωρίς την συναίνεση των γονιών τους, επομένως ο γάμος της θεωρείται άκυρος.
Βέβαια, πολύ μουσουλμάνοι εξτρεμιστές κληρικοί παραβλέπουν τον νόμο και τελούν γάμους με ανήλικα κορίτσια, κυρίως Χριστιανές που πέφτουν θύματα απαγωγής και βιασμών και εξαναγκάζονται σε μουσουλμανικούς γάμους.
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πακιστάν (HRCP) καταγράφονται περίπου 1.000 ανάλογα περιστατικά το χρόνο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων