08/12/2019 08/12/2019 Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων σύγχρονων Ελλήνων λογοτεχνών και διανοητών από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α., πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 εκδήλωση με θέμα: «Η αεργία και η δημιουργικότητα στους νέους. Μία κριτική εξέταση του σύγχρονου βίου», με τον Βασίλη Καραποστόλη, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Ε.Κ.Π.Α....
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 13:13

«Η αεργία και η δημιουργικότητα στους νέους- Μία κριτική εξέταση του σύγχρονου βίου»

Διαδώστε:
«Η αεργία και η δημιουργικότητα στους νέους- Μία κριτική εξέταση του σύγχρονου βίου»

Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων σύγχρονων Ελλήνων λογοτεχνών και διανοητών από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Ε.Κ.Π.Α., πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 εκδήλωση με θέμα: «Η αεργία και η δημιουργικότητα στους νέους. Μία κριτική εξέταση του σύγχρονου βίου», με τον Βασίλη Καραποστόλη, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Ε.Κ.Π.Α. και συγγραφέα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Καθηγητής Απόστολος Β. Νικολαΐδης, προλόγισε ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, Καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης, και συντόνισε η Καθηγήτρια Κίρκη Κεφαλέα.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων