03/06/2020 03/06/2020 Για “αναίδεια” εκ μέρους της Ελλάδος να μιλά για την Αγιά Σοφιά, μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι 24: “Η Αγία Σοφία είναι στην τουρκική επικράτεια, την κατακτήσαμε», είπε χαρακτηριστικά και «δεν έχει καμία σχέση η Ελλάδα να ασχολείται με το τι κάνουμε στην επικράτειά μας». «Θα κάνουμε ό,τι...
03 Ιουνίου, 2020 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2020 - 12:33

“Η Αγία Σοφία είναι στην Τουρκία, την κατακτήσαμε»

Διαδώστε:
“Η Αγία Σοφία είναι στην Τουρκία, την κατακτήσαμε»

Για “αναίδεια” εκ μέρους της Ελλάδος να μιλά για την Αγιά Σοφιά, μίλησε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε συνέντευξή του στο τουρκικό κανάλι 24: “Η Αγία Σοφία είναι στην τουρκική επικράτεια, την κατακτήσαμε», είπε χαρακτηριστικά και «δεν έχει καμία σχέση η Ελλάδα να ασχολείται με το τι κάνουμε στην επικράτειά μας».

«Θα κάνουμε ό,τι θέλουμε μέσα στη χώρα μας και στις περιουσίες μας», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα, είναι η τελευταία που έχει δικαίωμα να μιλά καθώς  είναι η μοναδική πρωτεύουσα που δεν έχει τζαμί. Τέλος κατηγόρησε την χώρα μας ότι με δικαιολογία τον κορωνοϊό δεν επέτρεψε να λειτουργούν τα τζαμιά στη δυτική Θράκη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων