23/03/2020 23/03/2020 Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία εκμεταλλεύεται την ελληνική και ορθόδοξη κληρονομιά για να προβληθεί, αναδεικνύοντας την ελληνορθόδοξη ιστορία ως “τουρκικό πολιτιστικό προϊόν” Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί στη γείτονα χώρα, το υπουργείο Τουρισμού κυκλοφόρησε στο Instagram ένα ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο ξεκινά με την Αγιά Σοφιά και συνεχίζει με...
23 Μαρτίου, 2020 - 8:27
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 8:33

Η Αγιά Σοφιά “θα σε περιμένει πάντα”

Διαδώστε:
Η Αγιά Σοφιά “θα σε περιμένει πάντα”

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τουρκία εκμεταλλεύεται την ελληνική και ορθόδοξη κληρονομιά για να προβληθεί, αναδεικνύοντας την ελληνορθόδοξη ιστορία ως “τουρκικό πολιτιστικό προϊόν”
Με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί στη γείτονα χώρα, το υπουργείο Τουρισμού κυκλοφόρησε στο Instagram ένα ολιγόλεπτο βίντεο, το οποίο ξεκινά με την Αγιά Σοφιά και συνεχίζει με την Έφεσο κι άλλα αρχαιοελληνικά μνημεία.
Και γράφει στην ανάρτηση: «Αυτή η απαράμιλλη ιστορική κληρονομιά θα σε περιμένει πάντα. Μέχρι να ξανανοίξουν οι Πύλες της Τουρκίας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bu eşsiz tarihi miras her zaman seni bekleyecek. Kapılar yeniden açılancaya kadar sen şimdilik #EvdeKal !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı (@tckulturturizm) στις

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων