20/12/2019 20/12/2019 Μετά την απρόσμενη αναγγελία της κοιμήσεως του ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Μεταλληνού, Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του και ομόφωνα αποφάσισε να εκδοθεί το ακόλουθο ψήφισμα: 1. Το Δ.Σ. να επισκεφθεί την οικογένεια του αποβιώσαντος...
20 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2019 - 19:46

Η “Αγκαλιά” “αποχαιρετά” τον π. Γεώργιο Μεταλληνό

Διαδώστε:
Η “Αγκαλιά” “αποχαιρετά” τον π. Γεώργιο Μεταλληνό

Μετά την απρόσμενη αναγγελία της κοιμήσεως του ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – Η Αγκαλιά πρωτοπρεσβυτέρου π. Γεωργίου Μεταλληνού, Ομότιμου Καθηγητή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το Δ.Σ. του Συλλόγου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίασή του και ομόφωνα αποφάσισε να εκδοθεί το ακόλουθο ψήφισμα:
1. Το Δ.Σ. να επισκεφθεί την οικογένεια του αποβιώσαντος για να εκφράσει αυτοπροσώπως τα θερμά συλλυπητήριά του.
2. Ο Σύλλογος να παραμείνει κλειστός το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 ημέρα που θα τελεστεί η εξόδιος Ακολουθία.
3. Το Δ.Σ., τα Τακτικά Μέλη, οι εργαζόμενοι, οι εθελοντές, οι φίλοι και τα παιδιά της Αγκαλιάς να παραβρεθούν στην εξόδιο Ακολουθία.
4. Μετά την επιθυμία της οικογένειας να δοθούν δωρεές στην Αγκαλιά υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του π. Γεωργίου, όσοι επιθυμούν μπορούν προσφέρουν τη δωρεά τους στο ερανικό κυτίο που θα υπάρχει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντύπα και στον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά, καθώς και με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Συλλόγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων