16/11/2019 16/11/2019 Οι συνεδρίες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Διεθνούς Θεολογικού Συνεδρίου με θέμα:«Η συμβολή του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς και του αειμνήστου π. Γεωργίου Φλορφόσκυ στην Ορθόδοξη Θεολογία και Παιδεία» πραγματοποιούνται σήμερα στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Το συνέδριο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων ενώ συμμετείχαν εισηγητές από τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 15:06

Η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου της ΠΕΘ

Διαδώστε:
Η δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Συνεδρίου της ΠΕΘ

Οι συνεδρίες της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Διεθνούς Θεολογικού Συνεδρίου με θέμα:«Η συμβολή του Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς και του αειμνήστου π. Γεωργίου Φλορφόσκυ στην Ορθόδοξη Θεολογία και Παιδεία» πραγματοποιούνται σήμερα στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Το συνέδριο διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων ενώ συμμετείχαν εισηγητές από τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Κύπρο, την Αμερική και την Ελλάδα, τιμώντας τούς κορυφαίους ορθόδοξους Θεολόγους, (40) έτη μετά την εις Κύριον εκδημία τους (†1979).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων