01/12/2020 01/12/2020 Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει  στην Τουρκία η απόφαση του Ανωτάτου Θρησκευτικού Συμβουλίου της χώρας, της πανίσχυρης Diyanet, η οποία όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση των εμπόρων για να αναστολή πληρωμών των ενοικίων στα ακίνητα που κατέχει, αλλά επέβαλε αύξηση 12% στα μισθώματα. Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα,  μεγάλος αριθμός επαγγελματιών που είναι ενοικιαστές ακινήτων που ανήκουν...
01 Δεκεμβρίου, 2020 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2020 - 13:18

Η DIYANET αυξάνει τα ενοίκια εν μέσω πανδημίας

Διαδώστε:
Η DIYANET αυξάνει τα ενοίκια εν μέσω πανδημίας

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει  στην Τουρκία η απόφαση του Ανωτάτου Θρησκευτικού Συμβουλίου της χώρας, της πανίσχυρης Diyanet, η οποία όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση των εμπόρων για να αναστολή πληρωμών των ενοικίων στα ακίνητα που κατέχει, αλλά επέβαλε αύξηση 12% στα μισθώματα.

Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα,  μεγάλος αριθμός επαγγελματιών που είναι ενοικιαστές ακινήτων που ανήκουν στην Diyanet προσέφυγαν σε αυτήν ζητώντας να παγώσουν τα ενοίκια, για όσο καιρό διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία. Σύμφωνα μάλιστα με την Τζουμχουριέτ,  το ίδρυμα όχι μόνο δεν ανέστειλε τις καταβολές, αποφάσισε και αύξηση 12%.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων