07/02/2023 07/02/2023 Ζωντανό από τα συντρίμμια απεγκλώβισε η ελληνική ΕΜΑΚ ένα εξάχρονο κορίτσι, σε μια από τις δύο μεγάλες επιχειρήσεις των Ελλήνων διασωστών στην πόλη της Αλεξανδρέττας, στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας, που χτυπήθηκε από τον ισχυρό σεισμό 7,8 Ρίχτερ. Νωρίτερα, η μικρή Φατμέ, αδελφή της εξάχρονης, απεγκλωβίστηκε δυστυχώς νεκρή. Τη στιγμή που το εξάχρονο κοριτσάκι έβγαινε...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:32
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 16:49

Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ζωντανή 6χρονη από τα συντρίμμια του σεισμού στην Τουρκία

Διαδώστε:
Η ΕΜΑΚ απεγκλώβισε ζωντανή 6χρονη από τα συντρίμμια του σεισμού στην Τουρκία

Ζωντανό από τα συντρίμμια απεγκλώβισε η ελληνική ΕΜΑΚ ένα εξάχρονο κορίτσι, σε μια από τις δύο μεγάλες επιχειρήσεις των Ελλήνων διασωστών στην πόλη της Αλεξανδρέττας, στην επαρχία Χατάι της Τουρκίας, που χτυπήθηκε από τον ισχυρό σεισμό 7,8 Ρίχτερ.

Νωρίτερα, η μικρή Φατμέ, αδελφή της εξάχρονης, απεγκλωβίστηκε δυστυχώς νεκρή.

Τη στιγμή που το εξάχρονο κοριτσάκι έβγαινε από τα συντρίμμια οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ οι διασώστες έκλαιγαν από τη συγκίνηση.

Νωρίτερα, οι Έλληνες διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 50χρονο πατέρα, μέλος τετραμελούς οικογένειας που παγιδεύτηκε κάτω από κλιμακοστάσιο, σε γειτονικό κτίριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων