21/11/2020 21/11/2020 Επισυνάπτεται η συλλυπητήρια Επιστολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκδημία του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. “Ο αοίδιμος Προκαθήμενος διακρίθηκε για την πίστη και την αγωνιστικότητα του” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Κάνει λόγο, επίσης, για το ηθικό ανάστημα του κεκοιμημένου, την υψηλή εκκλησιαστική παιδεία και τη γνήσια Ορθόδοξη πνευματικότητά του. Με αυτές τις...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 21:20

Η επιστολή Μητσοτάκη για την εκδημία του Πατριάρχη Σερβίας

Διαδώστε:
Η επιστολή Μητσοτάκη για την εκδημία του Πατριάρχη Σερβίας

Επισυνάπτεται η συλλυπητήρια Επιστολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εκδημία του Πατριάρχου Σερβίας κυρού Ειρηναίου. “Ο αοίδιμος Προκαθήμενος διακρίθηκε για την πίστη και την αγωνιστικότητα του” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Κάνει λόγο, επίσης, για το ηθικό ανάστημα του κεκοιμημένου, την υψηλή εκκλησιαστική παιδεία και τη γνήσια Ορθόδοξη πνευματικότητά του. Με αυτές τις σκέψεις, απευθύνει τα ειλικρινή  συλλυπητήρια του προς τον σερβικό λαό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – ΤΣΙΠΡΑΣ: «Είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον μακαριστό Πατριάρχη»

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων