02/09/2020 02/09/2020 Συνεδρίασε χθες υπό τη νέα της σύνθεση η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος. Κατά την προσέλευσή τους στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων τόσο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, όσο και οι Συνοδικοί Αρχιερείς προσήλθαν με την προστατευτική μάσκα προσώπου. Όπως είθισται στην πρώτη συνεδρίαση η νέα σύνθεση της ΔΙΣ βγάζει...
02 Σεπτεμβρίου, 2020 - 14:11
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2020 - 14:29

Η φωτογραφία που δεν είδε το φως της δημοσιότητας

Διαδώστε:
Η φωτογραφία που δεν είδε το φως της δημοσιότητας

Συνεδρίασε χθες υπό τη νέα της σύνθεση η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Κατά την προσέλευσή τους στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων τόσο ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, όσο και οι Συνοδικοί Αρχιερείς προσήλθαν με την προστατευτική μάσκα προσώπου.

Όπως είθισται στην πρώτη συνεδρίαση η νέα σύνθεση της ΔΙΣ βγάζει την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Φέτος όμως λόγω της πανδημίας οι Ιεράρχες δεν θέλησαν να φωτογραφηθούν με τις μάσκες, ενώ θεώρησαν πως θα σκανδάλιζαν τη κοινή γνώμη αν έβγαζαν τις μάσκες για να φωτογραφηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ η αναμνηστική φωτογραφία τραβήχτηκε για το αρχείο της ΔΙΣ και θα κοινοποιηθεί όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων