20/02/2021 20/02/2021 Η μοναχή Χαριτίνη εξελέγη Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ρουσάνου Μετεώρων. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, πνευματικού της Μονής. Κατόπιν ψηφοφορίας των Αδελφών της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας Μετεώρων, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας...
20 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2021 - 18:19

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Άξια

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Άξια

Η μοναχή Χαριτίνη εξελέγη Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ρουσάνου Μετεώρων. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ, πνευματικού της Μονής.

Κατόπιν ψηφοφορίας των Αδελφών της Ιεράς Μονής Αγίας Βαρβάρας Μετεώρων, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της Μονής, ανεδείχθη ως Καθηγουμένη της Μονής η πλειοψηφίσασα στις ψήφους των Αδελφών, Μοναχή Χαριτίνη, της οποίας η μορφή και η σταδιακή προκοπή της έως τη σήμερον, ευχόμαστε να εμπνεύσουν πολλές νέες κοπέλες απο την Ελλάδα και ολόκληρον τον κόσμο να ακολουθήσουν την ευλογημένη οδό της μοναχικής πολιτείας.

ΔΕΙΤΕ – Η μοναχή Χαριτίνη νέα Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ρουσάνου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων