18/08/2020 18/08/2020 Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ιερά Μονή Donji Brceli, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος προέστη της νυχτερινής Θείας Λειτουργίας μετ΄αρτοκλασίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε τη μοναχική κουρά του δόκιμου Ντραγκολιούμπ, τον οποίο ονόμασε Κοσμά προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Ατωλού. Αυτή ήταν και η πρώτη μοναχική...
18 Αυγούστου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2020 - 20:51

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ανήκω μόνον σε Σένα

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ανήκω μόνον σε Σένα

Στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ιερά Μονή Donji Brceli, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος προέστη της νυχτερινής Θείας Λειτουργίας μετ΄αρτοκλασίας. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε τη μοναχική κουρά του δόκιμου Ντραγκολιούμπ, τον οποίο ονόμασε Κοσμά προς τιμήν του Αγίου Κοσμά του Ατωλού. Αυτή ήταν και η πρώτη μοναχική κουρά σε αυτό το μοναστήρι τα τελευταία 120 χρόνια, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑΣ

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΟΥΡΑ – «Να ευλογήσει ο Θεός να δεις την απελευθέρωση της Πόλης»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων