28/01/2020 28/01/2020 “Ελάτε, όπως είσθε!” καλούσε και παρακαλούσε με θέρμη και απο βαθυτάτης καρδίας τους νέους της Ελλάδος. Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ήταν μία μεγάλη, θαραλλέα, ασίγαστη, πατριωτική, ελληνορθόδοξη καρδιά, η οποία αγρυπνούσε αγωνιόντας για τους τρόπους με τους οποίους το νεανικό πλήρωμα θα ξαναγεμίσει τους ιερούς ναούς και τις αίθουσες των ορθοδόξων Συνάξεων. Δώδεκα χρόνια, συμπληρώνονται...
28 Ιανουαρίου, 2020 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2020 - 19:20

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ελάτε, όπως είσθε!”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ελάτε, όπως είσθε!”

“Ελάτε, όπως είσθε!” καλούσε και παρακαλούσε με θέρμη και απο βαθυτάτης καρδίας τους νέους της Ελλάδος.

Ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος ήταν μία μεγάλη, θαραλλέα, ασίγαστη, πατριωτική, ελληνορθόδοξη καρδιά, η οποία αγρυπνούσε αγωνιόντας για τους τρόπους με τους οποίους το νεανικό πλήρωμα θα ξαναγεμίσει τους ιερούς ναούς και τις αίθουσες των ορθοδόξων Συνάξεων.

Δώδεκα χρόνια, συμπληρώνονται σήμερα, 28 Ιανουαρίου 2020, απο την εκδημία του και τον πηγεμό του στην χαρά του Κυρίου του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Τα «άγνωστα» χρόνια του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου- Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό-ντοκουμέντο και τα λόγια του που έγραψαν ιστορία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος- Μία χαρισματική μορφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος: Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ – Ο «μαζάνθρωπος»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων