21/10/2019 21/10/2019 Είναι γνωστή η αμοιβαία εκτίμηση που υπήρξε – η οποία συνόδευσε την επικοινωνία και την πολύχρονη σχέση τους – μεταξύ του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, του οποίου ο τάφος ευρίσκεται πίσω από το Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Ο Παναγιώτατος, στο πλαίσιο της επισήμου...
21 Οκτωβρίου, 2019 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2019 - 16:52

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Πίσω από το Καθολικό”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Πίσω από το Καθολικό”

Είναι γνωστή η αμοιβαία εκτίμηση που υπήρξε – η οποία συνόδευσε την επικοινωνία και την πολύχρονη σχέση τους – μεταξύ του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του μακαριστού Γέροντος Ιωσήφ του Βατοπαιδινού, του οποίου ο τάφος ευρίσκεται πίσω από το Καθολικό της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους.

Ο Παναγιώτατος, στο πλαίσιο της επισήμου επίσκεψεως του στην Αθωνική Πολιτεία, κατά την 21η Οκτωβρίου 2019, ετέλεσε Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Γέροντος, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Ο Παναγιώτατος στον τάφο του Γέροντος Ιωσήφ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων