19/10/2020 19/10/2020 Διεκόπη για τη Τετάρτη λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, o οποίος δικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας. Εναντίον του Μητροπολίτη σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για δύο υποθέσεις που αφορούν σε παραβίαση των περιοριστικών μέτρων εν μέσω πανδημίας.  Ο Σεβασμιώτατος έφθασε στο δικαστικό μέγαρο λίγο...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 17:32

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ευλογία πριν την δίκη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ευλογία πριν την δίκη

Διεκόπη για τη Τετάρτη λόγω παρέλευσης του ωραρίου, η δίκη του Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, o οποίος δικάζεται στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας. Εναντίον του Μητροπολίτη σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για δύο υποθέσεις που αφορούν σε παραβίαση των περιοριστικών μέτρων εν μέσω πανδημίας. 

Ο Σεβασμιώτατος έφθασε στο δικαστικό μέγαρο λίγο πριν από τις εννέα . Κατά την άφιξή του οι κληρικοί και πιστοί που ήταν συγκεντρωμένοι ανεφώνησαν «Άξιος» και έψαλλαν τη φήμη του.

«Σήμερα δεν δικάζομαι εγώ προσωπικά. Δεν έκλεψα ούτε έκανα κάποια προσωπική εγκληματική πράξη. Απλώς το καθήκον μου έκανα σαν επίσκοπος. Η δικαιοσύνη πράττει κατά τη συνείδηση της» δήλωσε ο Μητροπολίτης Κερκύρας στην κάμερα του Πρακτορείου Ορθοδοξία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων