19/10/2020 19/10/2020 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: Νικόλαος Ζαϊμης Στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Κέρκυρας έφθασε λίγο πριν από τις εννέα το πρωί ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Κατά την άφιξή του οι κληρικοί και πιστοί που ήταν συγκεντρωμένοι ανεφώνησαν “Άξιος” και έψαλλαν τη φήμη του. Ερωτηθείς από το Πρακτορείο Ορθοδοξία αν πιστεύει ότι στο πρόσωπο του Επισκόπου...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 9:03
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 9:20

Ο Μητρ. Κερκύρας στο δικαστήριο (φωτογραφίες)

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κερκύρας στο δικαστήριο (φωτογραφίες)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑ: Νικόλαος Ζαϊμης

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Κέρκυρας έφθασε λίγο πριν από τις εννέα το πρωί ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Κατά την άφιξή του οι κληρικοί και πιστοί που ήταν συγκεντρωμένοι ανεφώνησαν “Άξιος” και έψαλλαν τη φήμη του.

Ερωτηθείς από το Πρακτορείο Ορθοδοξία αν πιστεύει ότι στο πρόσωπο του Επισκόπου σήμερα δικάζεται ολόκληρη η Εκκλησία, ο Σεβασμιώτατος είπε ανέφερε από την πρώτη στιγμή είπε  και στον ίδιο τον εισαγγελέα ότι η δίωξη αφορά και την Εκκλησία, και πρόσθεσε ότι εκτός από την δικαιοσύνη “αφήνει την υπόθεση αυτή στα χέρια του Θεού”

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων