15/06/2020 15/06/2020 Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων έγινε σήμερα, 15η Ιουνίου 2020. Σε πολλούς Ι. Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Αιτωλίας και Ακαρνανίας αυτές τις ημέρες τελείται ο Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ αναπέμπονται δεήσεις για την ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητών της Γ’ Λυκείου που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας...
15 Ιουνίου, 2020 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 17:47

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η ευλογία για τις Πανελλήνιες

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η ευλογία για τις Πανελλήνιες

Η έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων έγινε σήμερα, 15η Ιουνίου 2020. Σε πολλούς Ι. Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεώς Αιτωλίας και Ακαρνανίας αυτές τις ημέρες τελείται ο Παρακλητικός Κανόνας προς την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ αναπέμπονται δεήσεις για την ενίσχυση και τον φωτισμό των μαθητών της Γ’ Λυκείου που διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, χοροστάτησε στην Ιερά Παράκληση που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, το μεσημέρι της Κυριακής 14 Ιουνίου. Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στα παιδιά ως Ευλογία την εικόνα του Χριστού και ευχήθηκε ολόψυχα να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Με την εικόνα του Χριστού στις Πανελλήνιες

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων