17/12/2019 17/12/2019 Την Ιερά μορφή του Αγιορείτη οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή τίμησε η φιλάγιος πόλη της Θεσσαλονίκης, κατά την 16η Δεκεμβρίου 2019, στη κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης», από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο. Επρόκειτο για μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επετειακής εκδόσεως από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, “Γέροντος Ιωσήφ...
17 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:27
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2019 - 14:29

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Η Θεσσαλονίκη ήταν εκεί”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Η Θεσσαλονίκη ήταν εκεί”

Την Ιερά μορφή του Αγιορείτη οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή τίμησε η φιλάγιος πόλη της Θεσσαλονίκης, κατά την 16η Δεκεμβρίου 2019, στη κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης», από όπου το ως άνω φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Επρόκειτο για μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επετειακής εκδόσεως από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, “Γέροντος Ιωσήφ του Ησυχαστού – Επιστολές και Ποιήματα (60 χρόνια από την κοίμηση του)”.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Θεσσαλονίκη- Η εκδήλωση για τον Γέροντα Ιωσήφ τον Ησυχαστή

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων