12/09/2021 12/09/2021 Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου λαμβάνει χώρα η υπέρλαμπρη πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, η οποία εκκινεί την Κυριακή το απόγευμα, με την τέλεση της πολυώρου και εξόχως κατανυκτικής Ιεράς αγρυπνίας στο Καθολικό της Ιεράς αγιορείτικης Μονής. Στο πλαίσιο των πανηγυρικών εορτασμών, πραγματοποιήθηκε μετά την Θ’ ώρα, η υποδοχή του Καθηγουμένου της...
12 Σεπτεμβρίου, 2021 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2021 - 18:47

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η Τιμία Ζώνη

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Η Τιμία Ζώνη

Στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου λαμβάνει χώρα η υπέρλαμπρη πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, η οποία εκκινεί την Κυριακή το απόγευμα, με την τέλεση της πολυώρου και εξόχως κατανυκτικής Ιεράς αγρυπνίας στο Καθολικό της Ιεράς αγιορείτικης Μονής.

Στο πλαίσιο των πανηγυρικών εορτασμών, πραγματοποιήθηκε μετά την Θ’ ώρα, η υποδοχή του Καθηγουμένου της Ι.Μ. Σταυρονικήτα Αρχιμ. π. Τύχωνος, όπου ο Γέροντας έγινε δεκτός στην είσοδο της Μονής από τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ και την αδελφότητα.

ΔΕΙΤΕ – Ξεκίνησε η πανήγυρη της Τιμίας Ζώνης στο Περιβόλι της Παναγίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων