02/01/2020 02/01/2020 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κατά την 1η Ιανουαρίου, Αρχές και λαός μετέβησαν στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, η οποία και μάς κέρδισε την καρδιά, απο το πόσο όμορφα – θα λέγαμε “ζεστά” – υπήρξε διακοσμημένη. Το κομμάτι με το φλουρί έπεσε στον Διοικητή της...
02 Ιανουαρίου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2020 - 19:01

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Η Βασιλόπιτα που κλέβει την καρδιά”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Η Βασιλόπιτα που κλέβει την καρδιά”

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κατά την 1η Ιανουαρίου, Αρχές και λαός μετέβησαν στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, η οποία και μάς κέρδισε την καρδιά, απο το πόσο όμορφα – θα λέγαμε “ζεστά” – υπήρξε διακοσμημένη.

Το κομμάτι με το φλουρί έπεσε στον Διοικητή της Στρατιωτικής Μονάδας MLRS Ελευθερούπολης Αντισυνταγματάρχη κ. Ηλία Πέττα, στον οποίο ως δώρο έδωσε ο Σεβασμιώτατος ένα αντίγραφο τοιχογραφίας του «Αναπεσόντος» του Ναού στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΕΩΣ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η πρώτη του Έτους στην Ελευθερούπολη (ΦΩΤΟ)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων