18/09/2020 18/09/2020 Παρά την έντονη βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε κανονικά η προγραμματισμένη περιοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών σε όμορφα και γραφικά χωριά της περιοχής του Δήμου Δομοκού. Συνεπής ο Σεβασμιώτατος στις δεσμεύσεις που έδωσε κατά την ενθρονιστήρια ομιλία του, αφιέρωσε το σημερινό του απόγευμα στο χωριό Βούζι με τους 50 περίπου κατοίκους, στο χωριό Αχλαδιά με τους...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 22:22

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ήρθα να σας γνωρίσω έναν έναν

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ήρθα να σας γνωρίσω έναν έναν

Παρά την έντονη βροχόπτωση, πραγματοποιήθηκε κανονικά η προγραμματισμένη περιοδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών σε όμορφα και γραφικά χωριά της περιοχής του Δήμου Δομοκού.

Συνεπής ο Σεβασμιώτατος στις δεσμεύσεις που έδωσε κατά την ενθρονιστήρια ομιλία του, αφιέρωσε το σημερινό του απόγευμα στο χωριό Βούζι με τους 50 περίπου κατοίκους, στο χωριό Αχλαδιά με τους 13 μόλις κατοίκους και κατέληξε στο χωριό Πετρωτό με τους 200 περίπου κατοίκους.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Ιερές Παρακλήσεις στους Ναούς των τριών αυτών χωριών, επισκέφθηκε και προσκύνησε τους τάφους των κεκοιμημένων στα Κοιμητήρια των χωριών, πέρασε από το καφενείο και από τα τοπικά Λαογραφικά Μουσεία του κάθε χωριού.

ΦΩΤΟ: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος επισκέφθηκε χωριά του Δομοκού

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων