22/10/2019 22/10/2019 Κατευόδιον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό του Πρωτεπιστάτου, την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Ιερών αγιορείτικων Μονών έλαβε χώρα, κατά την 22α Οκτωβρίου 2019, στις Καρυές του Αγίου Όρους. «Ο Πατριάρχης σας, σας αγαπά απεριορίστως. Ζητεί να είστε δίπλα του εις τον αγώναν, τον οποίον δίδει εν αληθεία και Ορθοδόξω μαρτυρία. Είμεθα οι...
22 Οκτωβρίου, 2019 - 20:28
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2019 - 21:47

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Καλή αντάμωση, αδελφοί και τέκνα»

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: «Καλή αντάμωση, αδελφοί και τέκνα»

Κατευόδιον του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου, κ.κ. Βαρθολομαίου, υπό του Πρωτεπιστάτου, την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Ιερών αγιορείτικων Μονών έλαβε χώρα, κατά την 22α Οκτωβρίου 2019, στις Καρυές του Αγίου Όρους.

«Ο Πατριάρχης σας, σας αγαπά απεριορίστως. Ζητεί να είστε δίπλα του εις τον αγώναν, τον οποίον δίδει εν αληθεία και Ορθοδόξω μαρτυρία. Είμεθα οι δικοί σας, είσθε οι δικοί μας. Έχετε την ευχή μας. Καλήν αντάμωση, αδελφοί και τέκνα εν Κυρίω», είπε ο Παναγιώτατος, δακρύζοντας.

Ακολούθησε αναχώρηση του Παναγιωτάτου για Δάφνη, όπου ο Οικ. Πατριάρχης απέπλευσε μετά της τιμίας συνοδείας του εις Ουρανόπουλιν και μετέπειτα επιστροφή εις Κωνσταντινούπολιν. Τον Παναγιώτατο ξεπροβοδισε ο Πρωτεπιστατης Γερ. Συμεών με την Ιερά Επιστασία και τους αντιπροσώπους των Μονών.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Το Κατευόδιον του Πατριάρχου – Αφήνει πίσω την καρδιά του – «Ο Πατριάρχης σας, σας αγαπά πολύ»

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων