16/10/2020 16/10/2020 Σύμφωνα με την αγιορείτικη παράδοση και τάξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, η υποδοχή του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επί τη ευκαιρία των εορτασμών της μνήμης του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού. Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκαν στην πύλη της Μονής ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός και η Αδερφότητα...
16 Οκτωβρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2020 - 23:03

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Καλωσόρισμα στον Άθωνα

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Καλωσόρισμα στον Άθωνα

Σύμφωνα με την αγιορείτικη παράδοση και τάξη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, η υποδοχή του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου επί τη ευκαιρία των εορτασμών της μνήμης του Αγίου Ευδοκίμου του Βατοπαιδινού.

Τον Μητροπολίτη υποδέχθηκαν στην πύλη της Μονής ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ Βατοπαιδινός και η Αδερφότητα της Μονής, εν συνεχεία εν πομπή προσήλθαν στο Καθολικό της Μονής όπου εψάλλει δέηση σύμφωνα με το αγιορείτικο τυπικό.

 

ΔΕΙΤΕ – Ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων