06/10/2019 06/10/2019 Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος, στην Μύρινα της Λήμνου, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019, Δισαρχιερατικη Θεία Λειτουργία, συνιερουργησάντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωροθέου Β’ και Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, συνευχομένου εντός του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου Τοποτηρητού, Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Προ του...
06 Οκτωβρίου, 2019 - 18:06
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2019 - 18:16

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Μύρινα της Λήμνου”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Μύρινα της Λήμνου”

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Τριάδος, στην Μύρινα της Λήμνου, τελέστηκε το πρωί της Κυριακής 6 Οκτωβρίου 2019, Δισαρχιερατικη Θεία Λειτουργία, συνιερουργησάντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Σύρου κ. Δωροθέου Β’ και Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου, συνευχομένου εντός του Ιερού Βήματος του Σεβασμιωτάτου Τοποτηρητού, Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Προ του πέρατος, τελέσθηκε το Τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Λήμνου Ιεροθέου, στο οποίο προσήλθαν και άπαντες οι Κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Λήμνου.

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων