06/08/2019 06/08/2019 Κατά την 6η Αυγούστου 2019, το πρωί, στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ανεγερθέντος το 1824 από τους Μικρασιάτες, Χίους και Ψαριανούς πρόσφυγες και πρώτους οικιστές της Ερμούπολης, τελέσθηκε Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου, κ. Δωρόθέου Β’, από αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής...
06 Αυγούστου, 2019 - 22:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2019 - 22:02

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο καρπός της αμπέλου”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Ο καρπός της αμπέλου”

Κατά την 6η Αυγούστου 2019, το πρωί, στον ιστορικό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ανεγερθέντος το 1824 από τους Μικρασιάτες, Χίους και Ψαριανούς πρόσφυγες και πρώτους οικιστές της Ερμούπολης, τελέσθηκε Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου και συνιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου, κ. Δωρόθέου Β’, από αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

Πρό του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Θεόκλητος ευλόγησε τον νέο καρπό της αμπέλου.

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων