14/08/2020 14/08/2020 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, προεξήρχε του Πανηγυρικού Εσπερινού στη νήσο Πάρο κατά την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής την εσπέρα της 14ης Αυγούστου. Το νησί ως γνωστόν δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κορονοϊου και τα έκτακτα μέτρα εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας. Η Παναγία, όμως, σώζει σκέπει και ορίζει...
14 Αυγούστου, 2020 - 22:14
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 22:20

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Όλα Εσύ!

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Όλα Εσύ!

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ευρίπου κ. Χρυσόστομος, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, προεξήρχε του Πανηγυρικού Εσπερινού στη νήσο Πάρο κατά την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής την εσπέρα της 14ης Αυγούστου. Το νησί ως γνωστόν δοκιμάζεται σκληρά από την πανδημία του κορονοϊου και τα έκτακτα μέτρα εκ μέρους της Ελληνικής Πολιτείας. Η Παναγία, όμως, σώζει σκέπει και ορίζει το νησί έως τη συντέλεια των αιώνων. Παναγία μου, Όλα Εσύ!

ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ

 

ΔΕΙΤΕ – Λάμπει η Παναγιά στην Πάρο δίνοντας ελπίδα στον λαό

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων