14/08/2020 14/08/2020 Σε κλίμα κατάνυξης εορτάστηκε η Παναγία Εκατονταπυλιανή στην πρωτεύουσα της Νήσου την Παροικιά με τον πιστό λαό να τηρεί όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις όσο ήταν δυνατό στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Μικρή λιτάνευση της Ιεράς εικόνας στον αύλειο χώρο του προσκυνήματος έδωσε χαρά στους πιστούς που φορούσαν...
14 Αυγούστου, 2020 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 23:05

Λάμπει η Παναγιά στην Πάρο δίνοντας ελπίδα στον λαό

Διαδώστε:
Λάμπει η Παναγιά στην Πάρο δίνοντας ελπίδα στον λαό

Σε κλίμα κατάνυξης εορτάστηκε η Παναγία Εκατονταπυλιανή στην πρωτεύουσα της Νήσου την Παροικιά με τον πιστό λαό να τηρεί όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις όσο ήταν δυνατό στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Μικρή λιτάνευση της Ιεράς εικόνας στον αύλειο χώρο του προσκυνήματος έδωσε χαρά στους πιστούς που φορούσαν τις μάσκες και έκαναν το σύμβολο του σταυρού ευγνωμονώντας Την που τους αξίωσε να παρευρεθούν στον εσπερινό της Εκατονταπυλιανής.

«Τρεις απειλές μαστίζουν την κοινωνία μας, η υγειονομική απειλή του κορονοϊού, τα εθνικά ζητήματα και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη» τόνισε ο Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος στην ομιλία του, προσφωνώντας τον Επίσκοπο Ευρίπου Χρυσόστομο.

Με δάκρυα στα μάτια και μιλώντας με συγκίνηση ο Μητροπολίτης της Νήσου τόνισε: «Η Παναγία να απαλλάξει την νεολαία δηλαδή τον λαό του θεού από την πανδημία».

Ο Επίσκοπος Ευρίπου μίλησε με θεολογικό λόγο για την Μητέρα του Θεού και αναφέρθηκε στον βίο Της επί της γης, ενώ ευχαρίστησε για την φιλοξενία τον Μητροπολίτη Καλλίνικο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ – Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ:

 

 

 

 

 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΑΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – ΠΑΡΟΣ: Βαρούν οι καμπάνες για την Παναγιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων