28/03/2020 28/03/2020 Ιερά Αγρυπνία ετελέσθη κατά την 27η-28η Μαρτίου 2020 στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, όπως και σε όλες τις Ιερές αγιορείτικες Μονές με σκοπό την απαλλαγή της χώρας μας αλλά και ολοκλήρου του κόσμου απο την απειλή της εξαπλώσεως του ιού του κοροναϊού. Της Ιεράς Αγρυπνίας και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Καθηγούμενος της...
28 Μαρτίου, 2020 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2020 - 17:36

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Παναγία μου, σώσε μας απο αυτό”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Παναγία μου, σώσε μας απο αυτό”

Ιερά Αγρυπνία ετελέσθη κατά την 27η-28η Μαρτίου 2020 στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους, όπως και σε όλες τις Ιερές αγιορείτικες Μονές με σκοπό την απαλλαγή της χώρας μας αλλά και ολοκλήρου του κόσμου απο την απειλή της εξαπλώσεως του ιού του κοροναϊού.

Της Ιεράς Αγρυπνίας και της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. π. Εφραίμ, καθώς η πολυπληθής βατοπαιδινή συνοδία προσευχόνταν με ένταση και παρίσταντο καθόλη τη διάρκεια της νυχτός έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΦΩΤΟ: ASCETICEXPERIENCE

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Το Βατοπαίδι παρεκάλεσε την Θεοτόκον για την πανδημία

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων