15/06/2021 15/06/2021 Εορτάστηκε πανηγυρικά η μνήμη του Αγίου Αυγουστίνου Επισκόπου Ιππώνος και της μητρός αυτού, Αγίας Μόνικας, στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος. Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στην πανηγυρική ακολουθία του Εσπερινού και προεξήρχε ανήμερα της πανηγύρεως...
15 Ιουνίου, 2021 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2021 - 19:34

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τα κόλλυβα του Αγίου Αυγουστίνου

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Τα κόλλυβα του Αγίου Αυγουστίνου

Εορτάστηκε πανηγυρικά η μνήμη του Αγίου Αυγουστίνου Επισκόπου Ιππώνος και της μητρός αυτού, Αγίας Μόνικας, στην Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ του Σαρώφ στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Προσκεκλημένος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στην πανηγυρική ακολουθία του Εσπερινού και προεξήρχε ανήμερα της πανηγύρεως στην Θεία Λειτουργία όπου και κήρυξε τον Θείο Λόγο στον Εσπερινό.

Κατά το μοναστηριακό έθιμο ευλογήθηκαν στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τα κόλλυβα του Αγίου Αυγουστίνου, που φιλοτέχνησαν οι πατέρες της Ιεράς Μονής, με προσευχή και αγάπη για να τιμήσουν τον προστάτη Άγιο τους.

ΔΕΙΤΕ – Η εορτή του Αγίου Αυγουστίνου στο Τρίκορφο Φωκίδος

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων