08/02/2020 08/02/2020 Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου στο ιερό μετόχιο του αγ. Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, κατά την εσπέρα της 8ης Φεβρουαρίου 2020, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Το ιερό σέβασμα προσεκόμισε ο π. Ιάκωβος Σιμωνοπετρίτης, συνοδευόμενος από τους π. Αθανάσιο και π. Αρτέμιο...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 18:55
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 23:09

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Άγιος Ιερώνυμος”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Άγιος Ιερώνυμος”

Πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου στο ιερό μετόχιο του αγ. Χαραλάμπους της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στη Θεσσαλονίκη, κατά την εσπέρα της 8ης Φεβρουαρίου 2020, από όπου αλιεύουμε τη φωτογραφία της σημερινής ημέρας. Το ιερό σέβασμα προσεκόμισε ο π. Ιάκωβος Σιμωνοπετρίτης, συνοδευόμενος από τους π. Αθανάσιο και π. Αρτέμιο Σιμωνοπετρίτας και παρέλαβε ο οικονόμος του μετοχίου πρωτοπρ. Αθανάσιος Γκίκας.

ΦΩΤΟ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε τον νέον Άγιον της Ορθοδοξίας

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων