13/08/2020 13/08/2020 Στην Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδώνος Λαμπινούς χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Τετάρτη 12/8. Στο τέλος της Παρακλήσεως τέλεσε την Ρασοφορία της νέας Μοναχής Μακρίνης, κατά κόσμον Νικολίτσας Αθανασοπούλου, 48 ετών, η οποία εντάσσεται στην Αδελφότητα της Μονής. Στην Ρασοφορία παρέστησαν αντιπροσωπίες Ιερών Μονών της Τοπικής...
13 Αυγούστου, 2020 - 22:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2020 - 22:25

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Την ζωήν μου στον Χριστόν

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Την ζωήν μου στον Χριστόν

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδώνος Λαμπινούς χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μικρού Παρακλητικού Κανόνος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Τετάρτη 12/8. Στο τέλος της Παρακλήσεως τέλεσε την Ρασοφορία της νέας Μοναχής Μακρίνης, κατά κόσμον Νικολίτσας Αθανασοπούλου, 48 ετών, η οποία εντάσσεται στην Αδελφότητα της Μονής. Στην Ρασοφορία παρέστησαν αντιπροσωπίες Ιερών Μονών της Τοπικής Εκκλησίας και ικανός αριθμός προσκυνητών, στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ – Τέλος «μητροπολιτικών» παρακλήσεων με κουρά μοναχής στην Παναγία Λαμπηδώνα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων