17/10/2019 17/10/2019 Προσκεκλημένος του Προέδρου του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Σύρου κ. Γ. Φώσκολου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη, κατά τις 17 Οκτωβρίου 2019, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και τέλεσε Αγιασμό για το νέο αθλητικό έτος, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προέτρεψε τους αθλητές, και ιδιαίτερα τους νεωτέρους, να...
17 Οκτωβρίου, 2019 - 20:42

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας”

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: “Το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας”

Προσκεκλημένος του Προέδρου του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Σύρου κ. Γ. Φώσκολου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη, κατά τις 17 Οκτωβρίου 2019, στο γήπεδο της ΕΠΣΚ και τέλεσε Αγιασμό για το νέο αθλητικό έτος, από όπου αλιεύουμε τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της σημερινής ημέρας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ προέτρεψε τους αθλητές, και ιδιαίτερα τους νεωτέρους, να αγωνίζονται και στο γήπεδο του αθλητισμού και στο στίβο της ζωής με τιμιότητα, διαπράττοντας το καλό, και μάλιστα στις σχέσεις τους με τους συναθλητές και συνανθρώπους τους!

Ευχαρίστησε, τέλος, τον Πρόεδρο του ΑΟΣ για την πρόσκλησή του και ευχήθηκε σε όλους νίκες στους αγώνες τους στον αθλητισμό, αλλά και στην καθημερινή τους ζωή.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων